5 Tips about بیماری سلیاک کودکانه You Can Use Today
5 Tips about بیماری سلیاک کودکانه You Can Use Today
Blog Article
زیبایی، لاغری و سلامت را با این نوشیدن ارزان قیمت تجربه کنید
بیماری هایی نظیر سیروز کبدی و هپاتیت، نمک های صفراوی که به بدن در هضم غذا و جذب مواد مغذی کمک می کنند را حذف یا میزان آن را کاهش می دهند.
آدرس: تهران ،میدان ونک، خ ملاصدرا، خ پردیس شرقی، ساختمان پردیسان، پلاک ۱۴، طبقه ۵
فقط کسایی که ذهنشون مثل یه کاراگاه تیزه میتونن توی ۱۰ ثانیه بفهمن قتل بوده یا خودکشی
با این نکات همیشه توی خونه، قهوه تازه داشته باش
با این هایلایتهای خاص و شیک همیشه به روز باش
جذاب ترین گردنبندهای طلا با طرح عاج فیل
بیماری سلیاک در کودکان یک از اختلالات خود ایمنی است که در اثر مصرف گلوتن باعث آسیب به روده می شود. آسیب به پوشش داخلی روده می تواند سبب از دست دادن توانایی جذب برخی مواد مغذی می شود که به نوبه خود با کمبود برخی ویتامین های ضروری مرتبط است.
برنج پخته و نرم شده (از برنجهای فاقد گلوتن استفاده کنید)
اگر پزشک بیماری سلیاک را در کودک تشخیص داد، بایستی یک رژیم غذایی فاقد گلوتن برای او در نظر بگیرید. با تغییر رژیم غذایی رشد او روند طبیعی خود را باز خواهد یافت و شاد تر و پر انرژی از قبل خواهد بود. چه چیزی برای بیماری سلیاک خوب است اگر نسبت به عدم وزن گیری نوزاد یا کودک نوپایتان نگران هستید، علائم حساسیت به گلوتن را در او بررسی کنید و در صورت وجود آن، مساله را با پزشک درمیان بگذارید.
نشانههای سلیاک همیشه گوارشی نیستند و در بعضی افراد به شکل خارش پوست، ضعف، کم خونی و فقر آهن، کاهش تراکم استخوانها و پوکی استخوان، درد مفاصل، سردرد و ایجاد زخم در دهان ظاهر میشوند.
تنها روش درمان بیماری سلیاک در کودکان، حذف کامل گلوتن از رژیم غذایی کودک است. حذف گلوتن از رژیم غذایی باعث میشود که پرزهای روده بهبود یافته و بتوانند مجددا مواد مغذی را به طور مناسب جذب کنند. پزشک به شما آموزش میدهد که چگونه گلوتن را حذف کرده و در عین حال یک رژیم غذایی مغذی و سالم داشته باشید. همچنین نحوهی مطالعهی برچسب مواد غذایی و تشخیص مواد غذایی و محصولات دارای گلوتن را نیز به شما آموزش میدهد.
● پزشکان خون را برای وجود آنتی بادی های رایج در افراد مبتلا به بیماری سلیاک، از جمله آنتی گلیادین و آنتی بادی های اندومیزیال بررسی می کنند.
سلیاک یک بیماری خود ایمنی است که زمینه ارثی دارد که معمولا از دوران نوزادی به وجود می آید و حالت مسری ندارد. این بیماری به علت عدم تحمل گلوتن در بدن اتفاق می افتد. گلوتن (پروتئینی که در گندم و جو موجود است)، باعث آسیب دیدن پرزهای روده در افراد مبتلا به این بیماری می شود.